Magneetveldtherapie

Goede werking op mens en dier

Een pulserend magneetveld werkt op mensen en dieren in gelijke mate positief: het bevordert de doorbloeding, verbetert de zuurstofvoorziening, activeert de botgroei, brengt balans in het vegetatieve zenuwstelsel en regenereert de energiehuishouding van de cellen. Deze meervoudige werking maakt magneetveldtherapie uniek. Het zorgt voor een verhoogde weerstand en een betere gezondheid. Het kan gelijktijdig verwondingen genezen en pijn verminderen en dat alles op een natuurlijke manier.

 De toepassingsmogelijkheden:

Ø      Warming-up voor en cooling-down na trainingen en wedstrijden

Ø      Prestatieverbetering                       

Ø      Vermindering van blessurerisico

Ø      Behandeling van blessures en verwondingen

Ø      Behandeling na operaties

Ø      Behandeling van veel voorkomende ziekten

Ø      Regeneratie

Ø      Versterking van het immuunsysteem

Ø      In het bijzonder profylactische toepassing

 Met name professionele ruiters met waardevolle paarden passen magneetveldtherapie graag en succesvol toe. Maar ook steeds meer niet-professionele ruiters schatten de positieve werkingen op hun paard en hen zelf positief in.

De modernste techniek voor uw dieren

Het nieuwe magneetveldresonantiestimulatiesysteem voor dieren is een revolutie op veterinair medisch gebied. Speciaal ontwikkeld voor dieren biedt het tegenover de traditionele apparaten aanzienlijke voordelen. Het gebruikt bijvoorbeeld slechts zeer geringe veldsterkten, hetgeen voor gevoelige dieren bijzonder belangrijk is. Het magneetveld-resonantiestimulatiesysteem voor dieren werkt met een homogeen magnetisch veld, zodat het hele lichaam van het dier overal met gelijke intensiteit behandeld wordt. Applikatoren en beenkappen zijn probleemloos aan te brengen, door paarden aangenaam te dragen, voor kleiner dieren prettig om op te liggen, makkelijk schoon te houden en eenvoudig te desinfecteren.

Sorteer op
 • Behandeling
  Behandeling

  Behandeling voor uw paard op afspraak.

  Bij kleine problemen is meestal 1 behandeling genoeg.

  De behandeling bestaat uit:

  - 8 minuten magneetdeken

  - ongeveer 45-115 minuten behandeling d.m.v. diepe spiermassage om de spieren…

  € 80,00
© 2014 - 2023 Magic's Spirit | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel